vrijdag 5 mei 2017

Eindelijk...

De Whatsapp-berichtjes vliegen ons rond de oren. Ons forum geeft een goed beeld van de buzz die binnen de groep leeft. En ten slotte kreunt onze mailbox onder de vele beslissingen die nog genomen moeten worden.

Bij een dagelijks, of toch een wekelijks, bezoekje zie je ons project letterlijk groeien. Onze leden dartelen als jonge veulens over de bouwwerf en zondags durven we bij stralend weer al eens een terrasje te doen op het Helsinkiplein.

We kijken uit naar de kinderstemmetjes die vrolijk door de gemeenschappelijke tuin zweven. Dromen van de vele ontspannende uurtjes op ons paviljoenterras. En durven ons eigen ‘privé’-stekje vorm te geven.

We hebben al op ons terras op de tweede verdieping gestaan. Hebben al muren in ons paviljoen. Kunnen ons al een beeld vormen van hoe groot de tuin gaat worden.

We willen jullie graag meenemen in onze dromen. Vandaar ...

In samenwerking met de algemene aannemer G-Build nemen we op 7 mei 2017 deel aan de 'Open Wervendag' 10u - 17u om te laten zien hoe concreet onze dromen al zijn. Ook onze architecten zijn er dan bij.

Heb je nog heel specifieke vragen over hoe je een cohousingproject opstart of welke huisregels je best vastlegt, dan is onze activiteit 'Samenhuizendag' op 21 mei 2017 zeker iets voor jou. We organiseren een potluck-lunch (ieder brengt eten en drinken mee naargelang keuze en smaak) vanaf 12u op het Helsinkiplein te Sint-Niklaas.

Tot slot, het is heel fijn om te kunnen uitkijken naar dit nieuwe woonproject. Een nieuwe start voor ons allemaal, elk met zijn eigen, hoogst persoonlijke kijk op de zaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten