woensdag 6 april 2016

Persbelangstelling!

Vorige week verstuurden we een persbericht na het indienen van onze bouwaanvraag. Dat doen we altijd, voor elke mijlpaal lichten we de pers in, omdat elke publiciteit voor ons project welkom is - in onze zoektocht naar buren, maar ook om cohousing als concept wat meer bekendheid te geven.

Deze keer lieten de reacties wat op zich wachten. We waren al aan het nadenken over wat we volgende keer meer of beter konden doen... Tot er gisteren een telefoontje kwam van Het Laatste Nieuws! De journalist, Joris Vergauwen, volgt ons project al van bij de start en wijdde er een mooi artikel aan. We prijken vandaag op de homepage van het lokale nieuws. Je kan het artikel lezen op deze link

Vanmorgen kreeg Liesbet telefoon: TV Oost wilde ons om 12u interviewen op onze grond! Een kans die we niet konden laten schieten, dus begon ze meteen rond te bellen. Uiteindelijk waren we er met een mooi en divers groepje en mochten Dieter en ik ons verhaal doen voor de camera. Davy had nog voor wat plannen op papier gezorgd, zodat we konden tonen hoe het er zal gaan uitzien. En er waren zelfs een paar kinderen bij, die het samen spelen in de tuin meteen illustreerden :-) Afstemmen op TV Oost dus vanavond!

Het fragment in kwestie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten